Dyrrah City Football Academy do të organizojë një aktivitet të veçantë tek “Shtëpia e Futbollit”.

June 18, 2024

📅 Shënoni datat në kalendarin tuaj! Në datat 24, 25 dhe 26 qershor, Dyrrah City Football Academy do të organizojë një aktivitet të veçantë  në kompleksin sportiv të Federatës Shqiptare të Futbollit, “Shtëpia e Futbollit”.

Lojtarët që kanë plotësuar formularin e aplikimit do të kenë mundësinë unike të marrin pjesë në një seancë stërvitore nën drejtimin e trajnerëve të Manchester City. ⚽️🌟

📢Vemendje! Numri i lojtarëve pjesëmarrësve është i kufizuar prandaj nxitoni të aplikoni sa më parë!

THIRRJE PËR APLIKIM PËR POZICIONIN“ASISTENT TRAJNER NË DYRRAH CITY FOOTBALL ACADEMY”
"Dyrrah City Football Fest" në qytetin e Durrësit!

News / Lajme