Lajme

Newsroom i Dyrrah City Football Academy është burimi juaj zyrtar për të gjitha lajmet dhe zhvillimet e fundit në akademi. Këtu do të informoheni për lajmet rreth talenteve, sukseseve dhe ngjarjeve të rëndësishme nga Dyrrah City Football Academy.

May 20, 2024

May 20, 2024

May 2, 2024

April 25, 2024

April 16, 2024

February 22, 2024

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]