“Dyrrah City Football Fest” në qytetin e Durrësit!

June 18, 2024

📅 Bëhuni gati për “Dyrrah City Football Fest” në qytetin e Durrësit! Nga data 10 deri më 13 qershor, Dyrrah City Football Academy do të organizojë një seri ndeshjesh futbolli 3×3 në Parkun Sportiv “Vala Park” për grupmoshat e femijëve 9 deri 16 vjeç.

▶️  Data 10,11,12 & 13 Qershor
⌛   Ora: 17:30 – 20:00
📍    “Vala Park”, Rruga Agimi, Durrës

🏆 Për t’u argëtuar akoma më shumë merr 2 shokë, formo grupin tënd dhe hajde të festojmë së bashku! 

Ky është një event që mbledh së bashku femijë, prindër dhe dashamirës të futbollit për disa ditë të mbushura me aktivitete sportive, gara dhe argëtim. Ky event ka për qëllim të promovojë sportin, të nxisë komunitetin dhe të festojë pasionin për futbollin.

Dyrrah City Football Academy do të organizojë një aktivitet të veçantë tek "Shtëpia e Futbollit".

News / Lajme