Trajnim për Trajnerët e Akademive të Futbollit të Tiranës dhe Durrësit.

February 22, 2024

DYRRAH CITY FOOTBALL ACADEMY

E nisim rrugëtimin tonë me një event të veçantë:
"Trajnim për Trajnerët e Akademive të Futbollit të Tiranës dhe Durrësit."

FOLËS KRYESORË:
Gavin Rhodes - Trajner, Manchester City
Andy Smith - Trajner, Manchester City

Ky event është një mundësi e rrallë për trajnerët e futbollit në Tiranë dhe Durrës për të krijuar kontakte të drejtpërdrejta me trajnerë të një prej skuadrave më prestigjoze të futbollit të njohur ndërkombëtarisht, Manchester City F.C.

Së bashku, le të bëjmë histori në botën e futbollit!

dcfa feed
Ftesë për Propozime
Manchester City “Treble Trophy Tour” Vjen në Tiranë - Një event i paharrueshëm për futbollin shqiptar

News / Lajme